Štěkeň "B" - SK CIVA trans Rovná 3:2 (2:1)

27.09.2009 19:51

    Téměř po roce a půl jsme okusili hořkost porážky v soutěžním utkání. Na půdě "B" týmu Štěkně jsme prohrávali už 2:0, ale Uhlík těsně před přestávkou snížil na rozdíl jedné branky, když si naběhl na centr za obranu a z malého vápna nekompromisně zavěsil. Zápas nám určitě zkomplikovalo brzké vyloučení gólmana za hru rukou mimo vápno.
    Ve druhé půli jsme se i v deseti tlačili za vyrovnáním, což se nakonec podařilo, když zblízka skóroval Slavík. Pak jsme mohli několikrát rozhodnout. Nepovedlo se a z ojedinělé šance domácích jsme dostali třetí branku. Po té už jsme vsadili vše na útok, což vedlo spíše k šancím štěkeňských, kteří podnikali brejky do otevřené obrany.
    Za zmínku také stojí, že ke kvalitě zápasu určitě nepřispěl "svojí kvalitou" rozhodčí, který působil hodně liknavě, což vedlo ke stále tvrdší hře obou týmů. O jeho odpískání penalty proti nám nemluvě. Nejde ani tak o to jestli byla nebo ne, ale spíše o to, jakým stylem byla nařízena. Po souboji ve vápně, kdy domácí útočník upadl, sudí nejdříve pustil hru dál a až na "rady" domácích zákrok odpískal jako nedovolený.
    Jestli nechceme, aby nám bodově odskočily vedoucí týmy, musíme příští týden doma konečně vyhrát! Úkol to nebude jednoduchý - přivítáme lídra tabulky, nám dobře známý tým FC Champions.

Branky SK CIVA trans Rovná:
Uhlík, Slavík

Sestava SK CIVA trans Rovná : 
Řezníček T.- Štrébl,Suda,Beneš,Sokol - Uhlík,Slavík,Kaksa,Janus - Veselý,Čermák

Střídali : 
Řezníček D., Farek

Trenér :
Vladimír Poštolka

 

 

Zpět