SK CIVA trans Rovná - FC Champions 1:1 (0:0)

04.10.2009 20:29

    Utkání dvou nováčků v soutěži nabídlo líbivý fotbal se šancemi na obou stranách. Oba týmy nastoupily bez bránkářských jedniček. Za nás zápas zodpovědně odchytal po delší pauze Tomáš Hrubý a několikrát se blýskl pěkným zákrokem. Na obou týmech byl vidět respekt k soupeři, i proto se hrál bojovný, vyrovnaný zápas ze zajištěných obran, ze kterých obě mužstva občas zahrozila nebezpečným brejkem.
    Ve druhém poločase jsme se dostali do vedení gólem Zdeňka Čermáka, který se prosadil ve skrumáži před brankou. Ovšem už se bohužel stává téměř tradicí, že po vedoucím gólu velmi brzy inkasujeme. Stalo se tak i v tomto utkání, kdy soupeř po pár minutách vyrovnal s podobné situace, z jaké jsme vstřelili branku my. Je jen škoda, že víc klidu při zakončení neměl Honza Veselý, který se ocitl sám před gólmanem hostů, ale přestřelil nejen jeho, ale i branku. Štěstí neměl ani Tomáš Hulač, jehož dělovka trefila přímo brankáře. A protože několikrát zahrozili i hosté, je nakonec remíza spravedlivým výsledkem.
    Nejde se zmínit o úsměvné situaci, kdy rozhodčí Hodánek hrozil našemu kapitánovi ukončením zápasu, pokud se početné diváctvo nezklidní. Umravňovat realizační týmy nebo hráče je vcelku běžná věc, ale směrem k divákům je to zajímavá novinka. Zárážející je, že sudí pochází z Volyně, kde pokud by rozhodčí postupovali stejně, tak by se díky tamním, v celém okrese "oblíbeným" fandům, nedohrál ani první poločas. O Číčenicích ani nemluvě. Na to, že se rozhodčí stávají často terčem kritiky z řad fanoušků obou táborů, by při svých zkušenostech, už měl být pan Hodánek zvyklý.
    Příští týden hrajeme v Radošovicích, se kterými jsme sehráli v poslední době nespočet přípravných zápasů, s dobrým výsledkem. Tak snad se podaří právě tam zlomit nepříjemnou sérii už pěti utkání bez výhry!

Branky SK CIVA trans Rovná:
Čermák

Sestava SK CIVA trans Rovná : 
Hrubý - Štrébl,Beneš,Sokol,Kaksa- Uhlík,Slavík,Farek,Janus - Veselý,Čermák

Střídali : 
Hulač,Lux

Trenér :
Vladimír Poštolka

Fotogalerie ze zápasu zde

 

 

Zpět