Cehnice - SK CIVA Trans Rovná 3:4 (1:1)

27.04.2013 19:45

18. kolo - Dudák okresní přebor

Branky SK CIVA Trans Rovná:
Horňák 2, Poláček, Chocholatý

Z počátku vypadalo, že se zápas odehraje za deštivého počasí. Bouřka se ovšem hřišti vyhnula, a tak se odehrál zápas na suchém a poměrně tvrdém povrchu.

Civa šla do vedení gólem Poláčka (27 min), ke kterému se ve velkém vápně dostal skákající míč. Chvíli na to jsme rozehráli velice špatně přímý kop, ze kterého se nakonec konala soupeřova penalta - 1:1. Tak skončil i první poločas.

Cehnice začaly druhou půli aktivněji a vytvořili si několik šancí, ze kterých se dostaly do vedení. Civa musela opět dohánět. V 65. minutě se podařilo Horňákovi nakopnutý míč procedit mezi dvěma obránci a rychle zakončit gólem (2:2). Bohužel Cehnicím se podařilo znovu jít do vedení po nacentrovaném balonu hlavou. Moc času již nezbývalo. Civa začala zvyšovat tlak na rozhádaného soupeře a vytvořila si několik příležitostí. Horňák svým přímým kopem v 80. min trefil tyčku, od které se míč odrazil do skupiny hráčů a doskákal za brankovou čáru. Bylo opět srovnáno - 3:3. Chvíli na to (82.min) se z dalšího přímého kopu, zahrávaného „Kuželem“, podařilo dát vedoucí a rozhodující gól hlavou Chocholatému. Výsledek 4:3 už se neměnil a Civa si vezla z Cehnic cenné tři body.

 

Zpět