Čestice - SK CIVA trans Rovná 2:3 (1:1)

29.08.2009 21:03

    Velmi cenné tři body jsme si přivezli s Čestic. Ve vyrovnaném prvním poločase jsme šli do vedení, když centr Veselého na zadní tyč poslal hlavou Čermák do tyče a odražený míč uklidil do brány z hranice penalty Mašek. Domácím se ale za chvíli podařilo z ojedinělé šance vyrovnat. 
    Druhý poločas nabídl fotbal s větším nasazením. Domácí v něm byli o poznání aktivnější a vytvořili si řadu příležitostí. Zvláště tlak při sérii rohů volal po gólu, ale pěknými zákroky nás podržel gólman Tomáš Řezníček. Přesto se domácí ujali vedení brankou z rychlého protiútoku. Po obdržené brance se naše hra zlepšila a několikrát jsme se dostali do slibné situace. V posledních minutách jsme vsadili vše na útok a vytvořili si doslova drtivý tlak. V době, kdy už domácí volali po ukončení zápasu se v závaru před domácí brankou prosadil Uhlík a vyrovnal na 2:2. V tuto chvíli se už asi všichni smířili s dělbou bodů, ale stalo se něco neuvěřitelného. Sokol zatáhl míč po levé straně na hranici vápna, poslal jej do skrumáže před bránu, kde domácí nedokázali míč odvrátit a Čermák z bezprostřední blízkosti rozhodl o našem vítězství!
    Dva góly v nastaveném čase, které otočí výsledek utkání! To se jen tak nevidí. Za všechny, kdo jsme mohli být u toho - DÍKY PÁNOVÉ!

 

Branky SK CIVA trans Rovná:
Mašek,Uhlík,Čermák 

Sestava SK CIVA trans Rovná : 
Řezníček T.- V.Janus,Suda,Beneš,Šesták - Uhlík,Hulač,Farek,Mašek - Veselý,Čermák

Střídali : 
Sokol,Řezníček D.

Trenér :
Vladimír Poštolka

Fotogalerie ze zápasu zde

 

 

Zpět