SK CIVA trans Rovná - Lnáře B 3:1 (1:1)

31.05.2009 20:00

    Hráči CIVA trans Rovná nastoupili k poslednímu domácímu zápasu s vědomím, že jedině výhra je udrží ve hře o první místo v soutěži. Po oboustraně opatrném začátku se do prvních náznaků šancí začali dostávat domácí. V největší z nich se ocitl Chocholatý. Po Hulačově prostrčení za obranu se ocitl sám před hostujícím gólmanem, ale trestuhodně poslal míč vedle branky. Podobná situace se zrodila na druhé straně hřiště, ale dříve než dokázali hosté zakončit, zasáhl včas obránce Beneš. V závěru poločasu se před hostující šestnáctku probíjel Cimburek, byl faulován a z nařízeného přímého kopu, krásnou tvrdou ranou otevřel skóre Nedoma. Domácí se ale neradovali dlouho. V podstatě v zápětí dokázali hosté vyrovnat z přísně nařízeného pokutového kopu. Poločas tak skončil 1:1.

    Do druhého poločasu šli domácí s odhodláním zlomit vítězství na svoji stranu. Hra měla podobný průběh jako v prvním dějství. Domácí měli mírnou převahu, ale bez kýženého úspěchu. Hosté dvacet minut před koncem utkání přišli o svého útočníka, který ačkoliv už nemohl míč dostihnout, tak nebezpečně atakoval domácího gólmana a po druhé žluté byl vyloučen. Tlak domácích od té doby narůstal a vyvrcholil akcí, kdy ve vápně Cimburek posunul míč k Nedomovi a ten svojí druhou brankou ztrhl vedení na stranu CIVA trans. Hosté pak vsadili vše na útok, což se jim stalo osudné. V breakové situaci dva na dva Čermák na vápně přenesl hru na nabíhajícího Sokola a ten svým prvním gólem v dresu CIVA trans rozhodl o podobě výsledku.

    Před hráči CIVA trans Rovná tak stojí už pouze poslední překážka za vytouženým postupem do III.třídy a tou je tým Cehnic B s nímž se utká na jeho hřišti v neděli 7.6.2009 od 15.00 hod. Pokud CIVA vyhraje skončí na prvním místě tabulky o dva body před týmem FC Champions.


Sestava CIVA trans Rovná : 
Řezníček - Štrébl,Cimburek,Beneš,Sokol - Uhlík,Nedoma,Farek - Krejčí,Chocholatý,Hulač

Střídali : 
Čermák,V. Janus ml.,Pavlík

Trenér : Poštolka

Zpět

Fotogalerie ze zápasu :

- kompletní fotogalerie zde : skcivatrans.rajce.idnes.cz/CIVA_trans_Rovna_-_Lnare_B