Mnichov - SK CIVA trans Rovná 2:3 (2:1)

24.10.2009 20:24

    I když jsme hráli na půdě posledního celku tabulky, nevyvíjel se pro nás zápas vůbec dobře. Od začátku jsme si sice vytvořili mírnou převahu a dostali se do několika slibných šancí, ale žádná z nich brankou neskončila. A tak trestali domácí, když z rohu hlavičkoval nejmenší hráč na hřišti do naší sítě. Podařilo se nám ale brzy vyrovnat, když Venca Janus, po přihrávce Slavíka, uklidil míč z malého vápna do brány. Mnichovští se ale do poločasu ještě stihli dostat do vedení krásnou, nechytatelnou střelou z trestného kopu do šibenice.
    Ve druhém poločase už byla naše převaha zjevná a domácí hrozili už pouze z rychlých protiútoků, přesto jsme se dlouhou dobu nedokázali gólově prosadit. Nakonec se to ale podařilo a po brankách Tomáše Hulače a Honzy Veselého jsme si nakonec odvezli důležité tři body.
    V posledním utkání podzimní části přivítáme v neděli 1.11. v Přešťovicích třetí tým tabulky Lnáře "A". Vzhledem k vyrovnanosti soutěže můžeme, s pomocí jiných výsledků, slavit podzimní titul, anebo také skončit až na osmém místě.   

 

Branky SK CIVA trans Rovná:
Janus, Hulač, Veselý

Sestava SK CIVA trans Rovná : 
Řezníček T. - Štrébl,Suda,Beneš,Sokol - Kaksa,Hulač,Slavík,Farek, - Veselý,Janus

Střídali : 
D. Řezníček, Lux

Trenér :
Vladimír Poštolka

 

 

Zpět