SK CIVA trans Rovná - Předslavice 1:0 (1:0)

18.10.2009 20:14

    V nedělním utkání jsme na domácím hřišti přivítali Předslavice. Na herní kolaps v Radošovicích reagoval trenér Poštolka čtyřmi změnami v sestavě. Do základní jedenáctky se oproti minulému týdnu nevešli Janus, Krejčí, Kaksa a Veselý.
    Hned od počátku zápasu bylo jasné, že budeme svědky úplně jiného klání než před týdnem. Oba týmy bojovaly s velkým nasazením. Do vedení nás mohl dostat Míra Pavlík, ke kterému nečekaně propadl míč přes chybujícího obránce, ale náš hráč na hranici málého vápna nestihl včas zareagovat. O chvíli později pronikal z levé strany do vápna Zdeněk Čermák. Jeho střelu z úhlu gólman hostí srazil k nohám Tomáše Hulače, který ale nedokázal prostřelit chumel hráčů stojících před brankovou čarou. Nakonec jsme se ale gólu dočkali, když Čermák využil chyby v rozehrávce hostujích obránců a střelou k tyči otevřel skóre. Hosté po celý zápas hrozili hlavně centry ze standartních situací, které ve většině případů směřovali na nabíhajícího stopera. Naši hráči byli však pozorní a když už se podařilo předslavickým zakončit, stál na svém místě náš gólman. Největší šanci měli hosté na konci utkání, když jejich střelu z hranice šestnáctky zastavila až tyč.
    V nervózním závěru jsme nakonec hubené vedení ubránili a po dlouhých šesti zápasech jsme si mohli připsat tři body za vítězství. Nutno dodat, že za zodpovědný a bojovný výkon jsme si je zasloužili.    

 

Branka SK CIVA trans Rovná:
Čermák

Sestava SK CIVA trans Rovná : 
Řezníček T. - Štrébl,Suda,Beneš,Sokol - Uhlík,Hulač,Slavík,Farek, - Pavlík,Čermák

Střídali : 
Veselý,Janus,Kaksa

Trenér :
Vladimír Poštolka

Fotogalerie z utkání zde

 

 

Zpět