SK CIVA trans Rovná - Sokol Lnáře 3:1 (1:1)

01.11.2009 22:34

    V posledním utkání podzimní části, jsme přivítali na domácím hřišti tým ze Lnář. Díky ostatním výsledkům se stal zápas soubojem o první místo. A bylo to vidět. U CIVY už jsme si zvykli, že její výkon stoupá a klesá s kvalitou soupeře. A protože se Lnáře pravidelně umisťují na špici tabulky, viděli jsme kvalitní a bojovný fotbal z obou stran. 
     Do vedení nás dostal kuriózním gólem Radek Slavík, když jeho vysoký centr, z velkého úhlu, doplachtil až na zadní tyč za záda hostujícího gólmana. Do té doby jsme byly lepším týmem. Lnářským se ale do poločasu podařilo vyrovnat. Naše mužstvo se na pár minut nechalo zatlačit před svou branku, následovala série rohových kopů, z nichž jeden hosté proměnili ve vyrovnávací gól. V závěru poločasu do hry nastoupil Sláva Uhlík za Pepíka Farka a byl to od trenéra dobrý tah.
    Slávek hru oživil, stačil se vracet i podporovat útok. A hlavně byl u obou rozhodujících gólů CIVY. Na 2:1 zvyšoval sám a třetí branka padla z pokutového kopu za faul opět na Slávu. Penaltu jako vždy bezpečně proměnil přízemní střelou k tyči Tomáš Hulač.
    Zvítězili jsme tedy 3:1 a přes zimní přestávku nás bude hřát pozice prvního místa v tabulce. Takové umístění určitě čekal málokdo. Škoda jen pár zápasů, ve kterých jsme nějaký ten bodík zbytečně ztratili. Mohli jsme vést o více než jen o skóre. Ale i tak je to perfektní a nezbývá než klukům poděkovat. Díky patří i Vám všem, kteří chodíte CIVU podporovat, nejen při domácích utkáních.
    V sobotu 7.11 od 18.00 hod. je dokopná v restauraci u Janusů. 

 

Branky SK CIVA trans Rovná:
Slavík, Uhlík, Hulač

Sestava SK CIVA trans Rovná : 
Řezníček T. - Štrébl,Suda,Beneš,Sokol - Hulač,Slavík,Farek - Veselý,Janus,Čermák

Střídali : 
Uhlík, Kaksa, Lux

Trenér :
Vladimír Poštolka

Fotogalerie z utkání zde

 

 

Zpět