TJ Radošovice - SK CIVA trans Rovná 1:0 (0:0)

10.10.2009 20:44

    Početnou skupinu našich fanoušků, kteří přijeli podpořit naše mužstvo, hráči "odměnili" jedním z nejhorších výkonů za poslední období. Alibismus, neschopnost přihrát si na pět metrů, bezhlavé nakopávání míčů na útočníky, minimální snaha bojovat jeden za druhého, zbytečné ztráty míče a žalostná koncovka - to všechno jsou prvky, které "zdobily" většinu hráčů týmu CIVA. Po jedné šanci v každém poločase - to je strašně málo proti týmu domácích, který nastoupil bez pěti hráčů základní sestavy. Všichni tři střídající sice v závěru hru oživili a soupeře se podařilo zatlačit, ale bylo to pozdě a ke vstřelení branky to nevedlo.
    Možná je teď ta správná doba na to, aby začali hrát ti co chtějí a ne ti co to považují za povinnost. Ale to nechme na trenérovi. Snad s těmi čtyřmi hráči, kteří dochází na trénink a mají chuť na sobě pracovat, vymyslí něco, co dá naší hře lepší tvář.
    Vyhrát si nezasloužilo ani jedno mužstvo, ale pro nás možná dobře, že v poslední minutě domácí z ojedinělé šance rozhodli zápas ve svůj prospěch. Třeba nás právě taková facka probudí k lepším výkonům. Všichni si to přejeme. Tak snad příště uvidíme fotbal a ne kopanou. Víme, že ho hrát umíte. CIVA DO TOHO!!!

Sestava SK CIVA trans Rovná : 
Řezníček T. - Štrébl,Suda,Beneš,Kaksa - Čermák,Slavík,Farek,Janus - Veselý,Krejčí

Střídali : 
Pavlík,Sokol,Řezníček D.

Trenér :
Vladimír Poštolka

Fotogalerie z utkání zde

 

 

Zpět